Tuesday, February 1, 2011

KI JÉZUS SZÁMODRA A JELENBEN?

Sziasztok,

amint az előző bejegyzésemben ígértem, elindítok egy új játékot, ahol megoszthatjátok nemcsak velem, hanem mindenkivel, aki ezt a blogot olvassa, hogy KI JÉZUS számotokra a JELEN-ben. Ezt azért kezdeményezem, hogy olyanok számára is lehetőséget nyújtsunk, aki talán még sosem kiáltott Jézushoz. Elképzelhető, hogy olyanok is olvassák ezt a blogot, akik keresnek valamit a világban, de nem tudják azt, hogy amit Igazán keresnek, azt Jézusban találhatják meg. Valamint bátoríthatjuk egymást is azzal, hogy amikor feltesszük a kérdést: KI Ő, akkor emlékezhessünk arra, hogy Ő mi minden szeretne lenni a számunkra, akik csak annak köszönhetően vagyunk értékesek, mert Ő úgy tekint ránk, mint értékes kincsekre. Jézus abban mutatta meg számunkra, hogy mennyire szeret, hogy azzá vált, amire a legnagyobb szükségünk volt. Viszont Jézus ÉL, tehát most is az lehet számunkra, akire/amire szükségünk, és mind azok számára is, akik őt keresik.

Ha szeretnétek beszállni, és név nélkül megosztani az olvasókkal, hogy Jézus számotokra milyen szerepet tölt most be a jelenben, akkor ezt a linket másoljátok be a böngészőtök címsávjába, és bátran írjatok hozzá, ha valamiért nem működik, akkor szóljatok, és megoldjuk, de remélem, hogy működő képes lesz, és nem rontok el semmit:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AksBKB4IYSMJdGg3dV9KWDlPSUREZ1MtNl9ONDNDVFE&hl=en

Ha menet közben változást láttok ezen a bejegyzésen, az azért lesz, mert még alakítgatok rajta, hogy jól működjön. Nincs határ idő, ha betelik a 100 sárga sor, akkor folytatjuk.

Fontos, hogy max 3 szóban írjátok le, mindig a következő sárga sorba. Lássátok az 1. példát, amivel megnyitottam az egészet.

Szeretettel, Orsi

Ha kíváncsi vagy az eredményre, azt megteheted, ha erre a linkre kattintasz:











No comments:

Post a Comment