Saturday, February 5, 2011

EGYEDÜLÁLLÓKNAK

Kedves (elsősorban) egyedülálló (elsősorban ) nő testvéreim,

Azért az egyedülálló nőknek, mert én is egyedülálló nő vagyok, és még nem tudom, hogy mivé leszek. Úgy gondolom, amíg egyedülálló vagyok a jelenben, nem az a fontos, hogy a jövőben férjnél leszek-e vagy sem, ezt Isten tudja a legjobban.

Isten a házasságot egy eszközként hozta létre, amely az Újszövetség szerint Krisztus és az Egyház kapcsolatát jelképezi. Viszont, a házasságig el kell jutni. A házasságba nem születnek bele az emberek, hanem egyedülállóként keresztül kell vándorolnunk egy pár éven.

Isten nem azt akarja, hogy majd csak akkor élvezzük az Ő nekünk szánt ajándékait, amikor házasok leszünk. Isten az egyedülálló éveinkre is tervezett egy csomó nagyszerű dolgot, áldást. Isten azt akarja, hogy az egyedülállóság éveiben is ugyan azt az önzetlen szeretetét élvezzük, amit abban mutatott meg irántunk, hogy elküldte az Ő Fiát, aki az ellenségeit szerette annyira, hogy a vérét ontotta értük. Én sem voltam mindig Isten barátja, mind addig, amíg el nem fogadtam az engesztelő, bűnt eltörlő áldozatot Krisztusban.

Isten mindent megtesz azért, hogy élvezzem már végre a vele való bensőséges kapcsolatot. Isten annyira féltékenyen szeret, hogy addig nem fog házastársat adni, amíg nem tanulom meg élvezni, amíg nem engedem bele magam, az Ő mindent elfedező szerelmébe.

Ha most egyedülállóként nem élvezzük mindazt, amikkel Isten ki akarja fejezni felénk azt, hogy mennyire értékesnek tart, akkor házas asszonyokként sem fogjuk tudni értékelni azt az önzetlen szerelmet, amit Isten a férjünkön keresztül akar majd ki fejezni felénk.

Isten ezt a huszon/ harminc stb. egynéhány évet azért adta, hogy egyedülállóként is mindazt megtapasztalhassuk, hogy Ő mennyire oda van értünk, hogy Ő mennyire belénk van zúgva, sokkal jobban, mint amennyire valaha is egy férfi szeretni fog minket.

Egyedülállókként mind férfiak, mind nők arra lettünk elhívva, hogy élvezzük az Istennel való bensőséges kapcsolatot. Arra lettünk elhívva, hogy azoknak vigyük Jézus Krisztust a SZERETET ISTENÉT, akik el sem tudják képzelni azt, hogy a házasságon kívül is van boldogság, akik el sem tudják képzelni azt, hogy amíg azon görcsölnek, hogy ki lesz a férjük/feleségük, amíg azon agyalnak, hogy mikor házasodhatnak már meg, keserű lesz az életük, és egy csomó idő eltelik anélkül, hogy meg tudták volna, hogy mit jelent házasság előtt (nélkül) élvezni a SZERELMES MENNYEI ATYÁNKKAL a bensőséges kapcsolatot, ami személyre szabott. CSAK ISTEN+ CSAK TE. Ez Isten ajándéka az egyedülállóknak.

Mindezt azért írom le nektek, mert én bár még csak 22 éves vagyok, éveken át kínlódtam ezzel, és mind a mai napig támad ezzel a Sátán, és próbál visszavinni oda, ahonnan Jézus minimum háromszor kihozott. 22 éves vagyok, és fogalmam sincs, hogy mikor megyek férjhez, hogy férjhez fogok-e menni valamikor, de Jézusnál jobban senki nem szeret. Soha senki nem lesz rám ennyire féltékeny, mint amennyire féltékenyen és féltőn szeret, aki önmagát adta értem csak azért, hogy megértsem végre, hogy emberi ésszel felfoghatatlan, emberi szavakkal kimondhatatlan, hogy mennyire oda van értem, és nem akarja, hogy boldogtalan legyek, és legfőképpen nem akar elveszíteni. Mindent megtesz azért, hogy ne azon aggodalmaskodjak, keseregjek, hogy jaj mikor és kihez megyek férjhez? Ő nem csak a házasság éveiben akar boldognak látni, hanem az egyedülállóságom éveiben is megtesz mindent azért, hogy boldog lehessek. KELL ENNÉL TÖBB A JELENBEN? VAN BÁRMI OKOM AGGÓDNI A JÖVŐ MIATT, HA Ő MÁR A JELENBEN IS ENNYI AJÁNDÉKOT KÉSZÍTETT A SZÁMOMRA?

Mindezeket azért írtam le, mert talán mind számomra, mind nektek, hozzám hasonlóan egyedülálló barátaim bátorító lehet a számotokra, hogy NE A HÁZASSÁGTÓL várjuk a boldogságot, HANEM ATTÓL, AKI MAGA A BOLDOGSÁG. Jézus, aki maga a boldogság, azt akarja, hogy az egyedülálló éveinkben is olyan boldogok lehessünk, mint házasként.

Kihangsúlyozom: EZZEL NEM A HÁZASSÁG ELLEN BESZÉLEK, HANEM ARRÓL, HOGY A HÁZASSÁGHOZ IS VEZET EGY ÚT, AMI AZ EGYEDÜLÁLLÓSÁGNÁL KEZDŐDIK.

Mindezt, a SZERETET ISTENÉNEK LELKE ÁLTAL ÍRTAM. Örökkévalóság szempontjából a legfontosabb, megértsük JÉZUS AZ EGYETLEN, AKI AKKOR IS ELÉG LESZ SZÁMUNKRA, HA MINDEN MÁST ELVESZÍTETTÜNK.

Ez egy minden napos harc, de nem egyedül kell megharcolnunk, hanem kaptunk megfelelő, hatásos fegyvereket, amikkel minden támadást hatalmunkban áll kivédeni, sőt akitől ezeket a fegyvereket kaptuk, ő is végig kíséri minden harcunkat, és vezet minket, hogy biztos legyen a győzelem.

Isten áldjon titeket, kedves egyedülálló barátaim, ÉRTÉKES, MENNYEI KINCSEI AZ ÚRNAK. LEGYEN ÁLDÁS ÉS BÁTORÍTÁS SZÁMOTOKRA EZ AZ ÍRÁS.

Élvezzük az egyedülállóság éveit is, Orsi

No comments:

Post a Comment