Saturday, February 5, 2011

Az Úr spontán imádata, dicsérete

Kedves testvérek és barátok,

Jézus a szívem mélyéig hatolt az Ő Szent Lelke által, és a sok kérés teljesítése helyett a legnagyobb szükségem arra van, hogy az Ő jelenlétében lehessek, és dicsérhessem, imádhassm Őt azért aki.

Olyan helyszínért, és olyan emberekért imádkozom, akikkel össze lehet jönni, csak úgy spontán össze lehet jönni, és együtt keresni Isten jelenlétét, dicsőíteni, imádni Őt. Közben pedig hagyni, hogy Ő is megossza magát velünk.

Annyira nagy szüksége van ennek az országnak Krisztusra, de nem csak az országnak. Mindenféle vallásos akadályt, eltérést, különbséget legyőzve Jézus hatalmas nevében, akinek csak egy Egyháza van, és a különbözőségek ellenére is összejönni, és keresni az Úr jelenlétét. Kiáltani Jézushoz, és hagyni, hogy Jézus az közös Lélekkel, és egy akarattal elhangzott imáinkat felhasználja, és lelkeket mentsen ki az örök tűzből.

Nekem Jézus minél többet mutat meg magából, annál inkább meghasad a szívem, ha csak kilépek a világba. Testvéreim, olyan névvel rendelkezünk, amely minden név fölött való, amely névben hatalom és erő van. Isten dicsősége, vastag várfalakat képes ledönteni egy éjszaka alatt, hogy több ezreket megmentsen.

Ha szíveteken van testvéreim, kérlek könyörögjetek velem együtt egy helyért, és olyan emberekért, akik arra lettek elhívva, hogy az ima fegyverét használva harcoljanak a Királyért, hogy minden ember meglássa, Krisztus Győzött.

Meg vagyok győződve arról, hogy Isten azért adta ezt a fegyvert, hogy éljünk vele, hogy közben Ő tehesse a dolgát.

Szeretettel testvéretek, Orsi

No comments:

Post a Comment