Thursday, June 30, 2011

Nem férek hozzá

Kedves Testvérek!

Lélekben és Igazságban blogomhoz már nem férek hozzá, ezért a további dalfordításokat, amiket a magam módján lefordítok itt fogom közzé tenni. Ha valaki ki tudja egészíteni, tud pontosabb fordításokat, akár énekelhető formában is, annak elfogadom a segítségét. Dolgozzunk össze.

Bár elsődleges célom nem a precíz fordítás, sokkal inkább a dal lelki tartalmának közzététele magyar nyelven, de nagyon örülök, ha valaki énekelhetővé teszi. Nem kell mindig énekelni, persze jó dolog. Jézus szívedet nézi.

Ő azt mondja:

De eljő az óra, és az most vagyon, amikor az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul.
Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják. (János 4, 23-24)

Amit még az Apostolok Cselekedetei mond:

És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik. (ApCsel 2, 21)

Erre a két igére alapozom a dalfordításaimat, nem a helyesírásra. Sokkal inkább a Szent Szellem vezet arra, hogy fordítsak. Ha van kedvetek segíteni megköszönöm, dolgozzunk össze, keressük együtt az Urat. Tartsunk könyörgéseket, esedezéseket; Hívjuk segítségül az Urat; Imádjuk az Urat éjjel-nappal; Legyünk egy testté és vágyakozva várjuk a mi Megváltónkat vissza.

A Szent Szellem annyira éget belülről, hogy szinte perzsel. Nagyon hamar jön vissza Jézus, és rengeteg dolog van még addig. Ami viszont mindennél fontosabb, amik belső szobáinkban zajlanak illetve a közös könyörgések stb.

Az Úr nagy munkát akar rajtunk keresztül elvégezni, és folyamatosan ébresztget minket, hogy fogjunk össze a világban sínylődőkért és kiáltsunk az Úrhoz.

Az imádat, a dicséret, a közbenjárás, a békesség evangéliumának hirdetése, az Ige megvallása, a Jézus nevében rejlő hatalom, amit a Szent Szellem táplál bennünk, mind-mind győztes fegyverek a gonosszal szemben. Ezt soha ne felejtsük el, hogy a fegyverek, amiket a Szent Szellem által adott Isten a kezünkbe, KIZÁRÓLAG GYŐZTESEK LEHETNEK! Ha nem győzünk, akkor vagy nincs a kezünkben a fegyver vagy nem rendelkezünk a fegyver felől, amit a kezünkbe kaptunk!

Legyetek Áldottak!

Orsi

No comments:

Post a Comment